top of page

Over Ons

Gedreven door passie, innovatie en precisie

Onze missie

Urban360 staat synoniem voor vooruitstrevendheid en expertise op het gebied van landmeten. Gevestigd in Diepenbeek, zijn wij een toonaangevend kantoor dat zich specialiseert in GRB-conforme metingen en 3D scans. 

Onze missie is eenvoudig maar krachtig: het leveren van ongeëvenaarde kwaliteit en nauwkeurigheid in al onze diensten. Met een scherp oog voor detail en een met kennis van de nieuwste technologieën, staan ​​onze ervaren landmeters klaar om een antwoord te bieden op al uw (land-)meetkundige vraagstukken. Of het nu gaat om kleinschalige particuliere opmetingen of grootschalige opmetingen voor stedenbouwkundige projecten, wij streven ernaar om betrouwbare en kostenefficiënte oplossingen te bieden die voldoen aan de hoogste normen van precisie en kwaliteit.

Vanloffelt-13_edited_edited.png
Vanloffelt-15.jpg

Betrouwbare partner

Bij Urban360 gaan we verder dan alleen het leveren van diensten; we vormen graag een partner die uw visie begrijpt en u ondersteunt bij het realiseren van uw projecten met vertrouwen en succes. 

Onze toewijding aan klanttevredenheid gaat verder dan alleen het voldoen aan uw verwachtingen; we streven ernaar deze te overtreffen door nauwkeurigheid en kwaliteit te combineren met een persoonlijke benadering.

Onze partners:

Leica_Geosystems_Logo_edited.png
DJI_Innovations_logo_edited.png
images_edited.jpg
geopus_save_edited.jpg
BricsCAD-regular_logo_for_blog_2048x2048_edited.jpg
3Dsurvey_Alternate_brand_mark_600px_edited.png
bottom of page